Algemene voorwaarden

Algemeen

Con Passione is een muziekuitgeverij met de website .con-passione.nl, daarop wordt bladmuziek verkocht. Con Passione is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 56114583. Vestigingsadres: Con Passione – muziekuitgeverij, Schoolstraat 115a, 3864 MD Nijkerkerveen, bereikbaar via info@con-passione.nl en 033-2538911. Een koop is een overeenkomst tussen het bedrijf en bezoeker, waarbij deze algemene voorwaarden van toepassing zijn. Ook kunnen aanvullende voorwaarden van de organisator van toepassing zijn.

Betalingen

Wij accepteren betalingen via Ideal met Mollie. Bij het verwerken van betalingen wordt een deel van uw gegevens aan Mollie doorgegeven, waaronder informatie die nodig is om de betaling te verwerken of te ondersteunen, zoals het aankooptotaal en factuurgegevens.

Raadpleeg het Molly-privacybeleid voor meer informatie. Raadpleeg het privacybeleid van Ideal voor meer informatie.

Beperkte aansprakelijkheid

De op de website aangeboden content, informatie, vormgeving, beeld- en fotomateriaal, hierna te noemen materialen, worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Con Passione. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Con Pasione. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Con Passione, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Levering

Con Passione streeft er naar om op werkdagen de volgende dag het product te verzenden. De producten worden verzonden met PostNL, de meeste bestellingen passen door de brievenbus.

Wij proberen uw bestelling zo snel mogelijk af te werken en uit te leveren. Wij zijn echter een klein bedrijf met een beperkte voorraad. Het kan zijn dat het door u bestelde product tijdelijk uitverkocht blijkt. In dergelijke gevallen is het voor ons dus even wachten op nieuwe voorraad voordat we aan u kunnen uitleveren.

Koormuziek wordt altijd ‘op maat’ geprint. Dit houdt in dat de naam van uw koor op de partituren wordt geprint. Koormuziek proberen we binnen een week te leveren.

Helaas verhoogt TGP de portokosten vrijwel jaarlijks. Inmiddels zijn deze tarieven schrikbarend hoog en zijn wij genoodzaakt deze aan u door te berekenen. Helaas moeten we deze kosten ook nog eens ophogen met BTW. Toch hopen we dat u onze uitgeverij blijft steunen met uw aankopen! Alleen dan kunnen we blijven doorgaan met het uitgeven van uw favoriete muziek.

Retour

Bestellingen kunnen helaas niet worden geretourneerd na ontvangst. Alleen in geval van productiefouten maken wij uiteraard een uitzondering. Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Terugbetaling

U ontvangt zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding het volledige aankoopbedrag op de rekening waarmee u het heeft betaald. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of dat u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Overige

Mochten er dingen niet duidelijk zijn of heeft u vragen dan kunt u contact met ons opnemen.

To top