Sela-liederen

SELA schrijft nieuwe liederen voor de kerk van nu. Samen zingen en God de eer geven die hem toekomt. Ook klassieke koren, jongerenkoren, mannenkoren, kerkkoren en cantorijen zingen deze graag tijdens diensten, zangavonden of koorconcerten. Tot voor kort waren er voor deze koortypen echter nog geen officiële meerstemmige uitgaven beschikbaar. Kopietjes van onofficiële arrangementen vonden zodoende stilzwijgend hun weg in korenland. Toch was het op deze manier voor niemand wenselijk, niet in de laatste plaats voor de rechthebbenden.

Con Passione is gevraagd hier een positieve verandering in aan te brengen. Vanaf 2022 zijn wij dan ook de officiële uitgever van koormuziek van SELA, en dan specifiek voor bovengenoemde koortypen. De arrangementen voor gospelkoor zijn ondergebracht bij Christien Blok (en zijn niet verkrijgbaar via Con Passione).

Op dit moment zijn we onze catalogus aan het opbouwen, zodoende is er nog slechts een beperkt aantal officiële arrangementen beschikbaar. Ook van andere veelgevraagde SELA-liederen zullen er in de loop der tijd arrangementen verschijnen voor TTBB en SATB.

BESTELLEN:
Wanneer u als koor of zanggroep een SELA-arrangement wilt zingen bestelt deze in hetzelfde aantal als dat uw koor leden heeft (minimaal 8 i.v.m. opstartkosten). Van ons ontvangt u dan een gepersonaliseerde, gelicenseerde PDF (op naam van het koor). Deze kunt u zelf vermenigvuldigen in de opgevraagde hoeveelheid. De arrangementen zijn uitsluitend verkrijgbaar via Con Passione.

19 producten

To top